Anpassade gymnasieskolor i Strängnäs

Här nedan hittar du en komplett förteckning över samtliga anpassade gymnasieskolor i Strängnäs. Dels tillhandahåller vi kontakt information såsom besöksadress och kontaktuppgifter, samt även information kring vilka utbildningsprogram som erbjuds i de olika anpassade gymnasieskolor. Lite längre ned på sidan hittar du även en karta som visar var i Strängnäs de olika anpassade gymnasieskolor ligger.

Anpassad gymnasieskola i Strängnäs

Besöksadress

Anpassad gymnasieskola
Campus Strängnäs, Hus 10 (H)
64533 Strängnäs

Kontaktuppgifter

Telefon: 0152-29969
E-post: thomasgymnasiet@strangnas.se
Hemsida: Anpassad gymnasieskola

  • Program admin., handel o varuh.
  • Program samh., natur o språk
  • Individuella program

Övriga resurser för studenten i Strängnäs

Eftersom Strängnäs är en relativt gymnasietät ort, dvs. att det finns många gymnasieskolor i orten, är det även vanligt att det sker större typer av firanden runt gymnasieexamenstider (eller studenten som den också kallas). Någonting som i princip alla föräldrar är på jakt efter då är studentskylt eller studentplakat, vi har hittat en bra sajt som sammanställer tips kring var man kan skaffa sådana skyltar i Strängnäs, du hittar den här: köpa studentplakat i Strängnäs.

Andra städer nära Strängnäs med anpassade gymnasieskolor

Här nedan kan du hitta en sammanställning över andra städer i Södermanland där det också finns minst en anpassad gymnasieskola.

Anpassad gymnasieskola Vingåker Anpassad gymnasieskola Katrineholm Anpassad gymnasieskola Eskilstuna Anpassad gymnasieskola Nyköping Anpassad gymnasieskola Tystberga Anpassad gymnasieskola Vagnhärad

Källhänvisning gällande skolor på som listas på Skolval.nu
All information gällande skolor kommer från Skolverkets öppna databas, som går att finna här.