Anpassade gymnasieskolor i Hedemora

Här nedan hittar du en komplett förteckning över samtliga anpassade gymnasieskolor i Hedemora. Dels tillhandahåller vi kontakt information såsom besöksadress och kontaktuppgifter, samt även information kring vilka utbildningsprogram som erbjuds i de olika anpassade gymnasieskolor. Lite längre ned på sidan hittar du även en karta som visar var i Hedemora de olika anpassade gymnasieskolor ligger.

Martin Koch-gymnasiet i Hedemora

Besöksadress

Martin Koch-gymnasiet
Kyrkogatan 5
77630 Hedemora

Kontaktuppgifter

Telefon: 0225-34233
E-post: MK-expedition@hedemora.se
Hemsida: Martin Koch-gymnasiet

  • Program fast., anl. o byggn.

Vasaskolan 7-9 i Hedemora

Besöksadress

Vasaskolan 7-9
Kyrkogatan 3
77630 Hedemora

Kontaktuppgifter

Telefon: 0225-34236
E-post: vasaskolan@hedemora.se
Hemsida: Vasaskolan 7-9

  • Individuella program

Övriga resurser för studenten i Hedemora

Eftersom Hedemora är en relativt gymnasietät ort, dvs. att det finns många gymnasieskolor i orten, är det även vanligt att det sker större typer av firanden runt gymnasieexamenstider (eller studenten som den också kallas). Någonting som i princip alla föräldrar är på jakt efter då är studentskylt eller studentplakat, vi har hittat en bra sajt som sammanställer tips kring var man kan skaffa sådana skyltar i Hedemora, du hittar den här: köpa studentskylt i Hedemora.

Andra städer nära Hedemora med anpassade gymnasieskolor

Här nedan kan du hitta en sammanställning över andra städer i Dalarna där det också finns minst en anpassad gymnasieskola.

Anpassad gymnasieskola Borlänge Anpassad gymnasieskola Leksand Anpassad gymnasieskola Rättvik Anpassad gymnasieskola Ludvika Anpassad gymnasieskola Mora Anpassad gymnasieskola Falun Anpassad gymnasieskola Garpenberg Anpassad gymnasieskola Avesta

Källhänvisning gällande skolor på som listas på Skolval.nu
All information gällande skolor kommer från Skolverkets öppna databas, som går att finna här.